U wilt gezond
ouder worden!

En wij gaan u daarbij helpen.

Senioren fitheidsonderzoek

Het Senioren Fitheidsonderzoek is een initiatief van Vlaardingen in Beweging, Frankenlandgroep, Zonnehuisgroep, Argos zorggroep, Sportcentrum Vlaardingen en Polderpoort. Aanleiding is dat de bevolking in Vlaardingen van 55+ niet voldoet aan de beweegnorm (NNGB). Vlaardingen scoort 42% ten opzichte van het landelijke gemiddelde van 62%.

De doelgroep van 55+ geeft aan dat het specifiek aanbod gemist wordt. Het gaat dan vaak om een sportaanbod met een lagere intensiteit en meer persoonlijke begeleiding. 

Gezond Vlaardingen wil dit graag veranderen met als eerste aanzet het Senioren Fitheidsonderzoek.

Het Senioren Fitheidsonderzoek

Wat gaan wij doen?

Middels het Senioren Fitheidsonderzoek gaan wij aantonen dat 2 x keer per week beweging gedurende 4 weken met een lagere intensiteit direct positieve gevolgen heeft op uw gezondheid. Uiteraard vindt dit onderzoek plaats onder deskundige begeleiding. 

Wat verwachten wij van u?

Wij verwachten van u de komende 4 weken dat u 2 keer per week komt bewegen onder begeleiding bij het Sportcentrum Vlaardingen.

Benieuwd naar het onderzoek?

Klik hier voor meer informatie

Wie gaan u helpen?

De onderzoeken zullen gehouden worden in Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort. Het onderzoek zal begeleid worden door specialisten die rekening houden met uw niveau en op basis hiervan een gericht beweegadvies samenstellen. U sport dus altijd met onze specialisten.

Maak kennis met de begeleiders

Klik hier voor onze begeleiders

Wilt u meedoen?

 

Bel mij terug Open het inschrijfformulier Bel nu

Sportcentrum Vlaardingen is een multifunctioneel leisure centrum voor bewegen en ontspanning, zeven dagen per week geopend.

Polderpoort is een centrum, gelegen in het natuurgebied de Broekpolder, waar sport, horeca en overige activiteiten gefaciliteerd worden.

Contactformulier

Via dit formulier kunt u zich inschrijven of een vraag stellen over het Senioren Fitheidsonderzoek. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie op uw bericht.

Type
Naam
E-mail adres
Telefoonnummer
Opmerkingen of vragen