Het onderzoek

Het doel van het onderzoek is om gedurende vier weken te bewijzen dat regelmatige fitnesstraining leidt tot een duidelijke verbetering van de gezondheid en een positieve bijdrage levert aan het algemeen welbevinden van de deelnemer. 

Het schema

Het onderzoek wordt in Sportcentrum Vlaardingen gevestigd aan de Zwanensingel 9 en in Sportcentrum Polderpoort gevestigd aan de Watersportweg 11  uitgevoerd. Deze sportcentra  staan al jarenlang bekend als de beste adressen voor gezondheidsbewust sporten in een prettige omgeving.

“Ik ben er erg trots op dat het onderzoek bij ons in huis plaatsvindt”, zegt projectmanager Raoul Bagchus van Sportcentrum Vlaardingen, “en ik weet zeker dat de deelnemers niet alleen hun prestatievermogen zullen verbeteren maar ook veel plezier zullen hebben.”

Ook Tamara van Breukelen, clubmanager van de fitness binnen Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort  en o.a. gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding, verheugt zich al op de start. “Ik ben erg benieuwd naar de resultaten van  onze deelnemers. Ik hoop natuurlijk dat wij net zulke goede resultaten zullen boeken als onze onderzoeken in het verleden”.

Alle deelnemers van het onderzoek krijgen voor de deelnamebijdrage van 20 euro een uitgebreide fitnesstest aan het begin van het onderzoek. Aan de hand van deze fitnesstest wordt een persoonlijk trainingsprogramma samengesteld met gedetailleerde instructies waarbij wij verwachten dat u minimaal 1 keer per week hieraan deelneemt. Daarnaast zullen wij u 1 keer per week door middel van een small group training begeleiden.  Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld yoga of een circuittraining. Totaal wordt er van u verwacht dat u minimaal 2 keer per week komt sporten. Komt u 8 keer in 4 weken dat ontvangt u uw bijdrage van 20 euro retour. De laatste training sluiten we af met een eindtest en krijgt u uitgebreid advies en tips om gezond ouder te worden.

Veel succes, fitness, gezondheid en plezier namens Gezond Vlaardingen.

Contactformulier

Via dit formulier kunt u zich inschrijven of een vraag stellen over het Senioren Fitheidsonderzoek. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie op uw bericht.

Type
Naam
E-mail adres
Telefoonnummer
Opmerkingen of vragen