De begeleiders

Twee zeer ervaren coaches staan tot uw service.

Hieronder stellen zij zich even voor, uiteraard kijken zowel Tamara als Renate ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan.

Tamara van Breukelen

Fit & Vitaal Coach

Mijn naam is Tamara en ik ben al 16 jaar werkzaam voor de gezelligste clubs van Vlaardingen. Al vroeg had ik passie voor gezondheid en bewegen, ik zit daarom helemaal op mijn plek als manager, coach en trainer. De diversiteit van programma’s en activiteiten van onze clubs maken Sportcentrum Vlaardingen en Polderpoort tot een enorm interessante werkplek. Ik geef veel verschillende trainingen, maar de spinning, yoga, mindfulness en speedfitness programma’s springen er voor mij uit. Speedfitness is toegankelijk voor mensen die geen ervaring hebben met fitness of last hebben van een blessure. Soms beweerden mensen dat fitness niks voor hen was. Na een paar trainingen in de groep zag ik ze helemaal opbloeien.
Daar doe ik het voor!

Renate Sheombar

Fit & Vitaal Coach

Mijn naam is Renate en ben werkzaam bij dé multifunctionele en grootste sportcentra van Vlaardingen! We hebben een groot aanbod aan diverse sporten waarin iedereen zijn of haar uitdaging kan vinden. Ik voel mij hier helemaal op mijn plek omdat deze combinatie volledig aansluit bij mijn gedrevenheid op het gebied van voeding en beweging. In afgelopen jaren heb ik met veel plezier mensen begeleid naar een gezonde leefstijl en mij bekwaam gemaakt in de fitness en het geven van groepslessen. Deze drie elementen zorgen voor een compleet pakket om mensen te helpen zich weer fit, gezond en vitaal te voelen.
Het is een dankbare taak om onderdeel te zijn van de transformatie van mensen op weg naar hun persoonlijke doel!

Contactformulier

Via dit formulier kunt u zich inschrijven of een vraag stellen over het Senioren Fitheidsonderzoek. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie op uw bericht.

Type
Naam
E-mail adres
Telefoonnummer
Opmerkingen of vragen